In English

På Svenska


Produktinformation

Undervattenskommunikation har aldrig varit enklare. Hör och bli hörd tydligt med nya Ping Mk IV mobil dyktelefon.

Dykarenhet
Dykskötarenhet

Mk IV dykarenhet är avsedd att användas av dykare utrustade med helmask. MK IV’s digitala signalprocessor erbjuder pålitlig trådlös talkommunikation med adaptiv brus-reducering. Sändaren aktiveras med en tryckknapp (push-to-talk) eller röststyrt (VOX). Dykarenheten har en vattentät mikrofon och benledarhörlur. Mk IV har utmärkt räckvidd och känslighet i en liten enhet som är enkel att använda. Telefonen är utrustad med inbyggda laddbara batterier och en snabbladdare som är enkel att ansluta via en laddplugg. LED indikatorer visar batteristatus och signalstyrka. Transceiver-hus i anodiserad aluminium ger en lätt och robust enhet.

Ping Mk IV finns även i en modell med headset, avsedd för dykskötare/dykledare, och i en modell med endast mottagare, för dykare utan helmask. Mk IV dykskötarenhet är avsedd för kommunikation med Mk IV dykarenhet, men kan även användas för att kommunicera med andra dykskötare/dykledare. Dykskötarenheten är utrustad med ett headset med stereohörlurar och mikrofonarm. Dykskötarenheten kan även anslutas till extern högtalare eller diktafon via en optionell linjeutgång.

Ping Mk IV mobil dyktelefon är ett praktiskt hjälpmedel för alla som behöver kommunicera under vattnet. En mobil dyktelefon ökar trygg- och säkerhet, då dykaren alltid har talkommunikation med dykskötare/dykledare och andra dykare. Inga kablar begränsar dykarens rörelsefrihet.

Mer information finns i följande datablad, för nerladdning. Produkterna kan beställas från Ping Marinelektronik.

Datablad
Prislista
Ping Mk IV mobil, Dykarenhet
Ping Mk IV mobil, Dykskötarenhet
Ping Mk IV svensk bruksanvisning
 

För att kunna läsa ett datablad, måste du ha Adobe® Reader® installerad på din dator.

Du kan lyssna på audioklipp inspelade från Ping Mobile här.

 

© 2014 Ping Marinelektronik
Senast uppdaterad 2014-09-30