In English

På Svenska


Order

Det går bra att beställa våra produkter via e-post, telefon eller brev, se vår kontaktinformation. Avtal om köp träffas i och med att Ping MarinElektronik bekräftar beställningen genom en orderbekräftelse, via brev eller FAX.

Vi skickar alla varor med postpaket, mot postförskott till privatpersoner och mot faktura till företag. Faktura förfaller till betalning 30 dagar från fakturadatumet. Aktuella priser finns angivna på vår hemsida. Priser anges i svenska kronor exklusive moms. Vi tar inte ut någon expeditionsavgift, men Postens avgifter för frakt/emballage och ev. postförskott tillkommer, se www.posten.se för aktuella priser.

Vid behov av service eller reparation av produkt inköpt från oss, ska alltid kontakt tas med Ping MarinElektronik före det att produkten återsändes.
Garantitiden är ett år från leveransdagen. Garantin gäller matrial och fabrikationsfel och avser normal användning. Skador orsakade av felaktig eller vårdslös användning omfattas inte av garantin. Faktura/Kvitto i orginal måste kunna uppvisas om garantin åberopas.

Skulle någon produkt vara skadad vid leverans, ber vi er kontakta oss snarast efter mottagandet. För privatpersoner i Sverige gäller konsumentköpslagen. Om du ångrar ditt köp och vill returnera varan, kan du göra det inom 14 dagar, förutsatt att den är i samma skick som när den levererades. Alla levererade varor är Ping MarinElektronik's egendom till dess att full betalning erlagts.

I tillämpliga delar gäller i övrigt IML2000.

 

© 2014 Ping Marinelektronik
Senast uppdaterad 2014-06-19